Pályázat 2020

A projekt címe: "Neked csak pár lépés, de Nekik maga az Élet"

A kedvezményezett neve: Rózsaszín Párduc Tömegsport Egyesület

A projekt azonosító száma: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00964

A projekt tartalmának bemutatása:

Rózsaszín Párduc Tömegsport Egyesület (RPTE) Palóc Roham Extrém Akadályfutó Szakosztálya közösségi tervezés keretében előkészített olyan hagyományteremtő városrészi rendezvények megvalósítását tervezi, mely az akadályfutás népszerűsítésén túl jótékonysági célokat szolgál és összefogásra ösztönzi a város lakosságát. A projekt megvalósításával különböző generációk aktívabb városi együttműködése, a közösségi programok kínálatának bővítése érhető el. A projekt megvalósítása egyszerre integrálja a testmozgást és a mentális egészségfejlesztést, az egészségtudatosság növelését, valamint az egyéni és közösségi célok elérését. A projekt célja a sportközösség kialakításán keresztül a különböző kihívással szembesülő társadalmi csoportok bevonása és megsegítése, az innovatív sport és mentális egészségfejlesztési szolgáltatások körének bővítése.

A program megvalósítása során 2020. és 2021. évben 1-1 jótékonysági akadályfutás megrendezésére, valamint azok előkészítésére irányuló – lakossági bevonással megvalósuló – workshopok szervezésére kerül sor.

A projekt hozzájárul városi szinten olyan közösség létrejöttéhez, amely több szféra együttműködésével nemcsak a fiatalok, de minden generáció és minden társadalmi élethelyzetben lévő számára népszerű, innovatív közösségfejlesztő programsorozatot hoz létre.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.01.29.

A projekt összköltsége: 9 988 725 Ft

Támogatás mértéke:100%© 2022 Paloc Roham. All Rights Reserved.