Rólunk

Palóc Roham - Céljaink, terveink, hitvallásunk: 

 

A Rózsaszín Párduc Tömegsport Egyesület – Palóc Roham Extrém Akadályfutó Szakosztályának célja minél több sportrendezvény megszervezése, lebonyolítása jótékony céllal, a sport és főként az akadályfutás megszerettetése. Emellett a sporttal való nevelésre és egészségmegőrzésre, a prevenció fontosságára hívjuk fel eseményeinken keresztül a figyelmet. 

A salgótarjáni akadályfutók szerelmeseiből összeállt önkéntes csapat szervezésében megvalósuló jótékonysági akadályfutó versenyek célja a sport társadalmi fontosságának képviselete, specifikusan az akadályfutás megismertetése széles társadalmi rétegekkel, az akadályfutás, mint sport közösségi erejének, jótékony hatásának bemutatása.

A közösségi élet fejlesztésére irányuló, társadalmi aktivitáson alapuló kezdeményezések mentén formálódó megmérettetések élményekben gazdag programokkal mutatják meg a szabadidő hasznos eltöltésének formáit valamennyi korosztály számára, legyen szó gyerekről, fiatalról, idősről, amatőrről vagy profiról. 

Emellett az egészségmegőrzés, az egészséges életmódra nevelés támogatása, a betegség megelőzés is kiemelt célja a versenyeknek a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok támogatása, a segítségnyújtás és a karitatív tevékenység mellett.

Gyönyörű helyszínen, a salgótarjáni hegyek és várak ölelésében tudjuk bemutatni és megszerettetni a sport egyik új kihívását!

Törekszünk arra, hogy igazi közösség alakuljon ki a résztvevőkből, hiszen a versenyen egymást is kell motiválni. Lesz aki egyedül érkezik, lesz aki csapattal, de a pályán senkit sem hagyunk cserben, nem gátolunk az előrejutásban, bárkinek segítünk, aki bajba kerül, hisz nincsen nagyobb erő a közösség erejénél. 

Ennek érdekében egyéni és csapatversenyben, gyermekversenyben és a versenyközpontban egyéb programokban is gondolkozunk. 

Hitvallásunk, hogy ki kell vinni az embereket a természetbe, a figyelem középpontjába kerül a környezettudatos nevelés, a természet értékeinek megbecsülése és megóvása.

Bízunk benne, hogy minden versenyzőnk büszke lesz önmagára és arra amit elért!

 

Palóc Roham Alapítva: 2018. 

Tagok: 

Kasza Henriette 
Bartkó Krisztina 
Zsíros Ágnes 
Bulyovszky Veronika
Balogh Márta
Bodrogi Ágnes


Bakos Norbert 
Zsíros István 
Germán László 
Tamási Gábor
Papik Roland 
Somoskői Tamás 
Nagy Tamás 
Markovics György 
Markovics Martin
Kormányos Adrián

 

 

 

 

 © 2023 Paloc Roham. All Rights Reserved.